Čelsi u dobroj formi i raspoloženju čeka duel sa Interom 

Chelsea_logoFudbaleri Čelsija u dobrom raspoloženju dočekuju sutrašnju utakmicu sa italijanskim Interom u osmini finala Lige šampiona, koja se igra Milanu. 
Izabranici Karla Ančelotija prošlog vikenda u prvenstvu Engleske stekli su četiri boda prednosti u odnosu na drugoplasirani Mančester junajted. 
Ekipa iz Londona ukupno je zabeležila pet pobeda od sedam utakmica od početka 2010. godine. U odličnoj formi nalazi se napadač Didije Drogba, koji je u poslednje tri nedelje postigao pet golova. 
-On je već godinama jedan od najboljih napadača na svetu. Nije mu potrebno mnogo da bi postizao golove. Jednom je imao dve i po šanse na utakmici i dao je dva gola. Uvek je na pravom mestu u pravom trenutku – rekao je golman Čelsija Petr Čeh. 
Štrateg Čelsija Karlo Ančeloti na sutrašnjoj utakmici neće moći računa na povređene odbrambene igrače Ešlija Kola i Žulijana Beletija. 
Treneru Intera Žozeu Morinju sutrašnji duel biće prvi meč protiv bivšeg kluba, iz kojeg je otišao 2007. godine. Portugalac je sa Čelsijem osvojio dve titule prvaka Engleske i po jedan FA kup i Liga kup. 
-Za mene nema tajni u igri Čelsija. Neće mi biti teško da spremim ekipu za ovu utakmicu. Zašto bi se plašili Čelsija? To je velika ekipa sa nekoliko svetskih igrača, ali takav je i Inter. Uostalom, dela će da pokažu više od reči. Nemam ništa da dokazujem u duelu sa Čelsijem – poručio je Morinjo. 

Povezana vest:  „Orlovi" poraženi u prijateljskoj utakmici: Srbija - Belorusija 3:4