ROBERT_PROSINECKI_PROMOCIJA (2)

Prosinečki: Protiv Pazara nastavljamo goleadu iz Lučana

 

Trener fudbalera Crvene zvezde Robert Prosinečki izjavio je danas da u narednom prvenstvenom susretu protiv Novog Pazara očekuje nastavak goleade iz prethodnog kola u Lučanima, kada je njegov tim sa 5:0 pobedio Metalca.

-Posle sjajne igre, pogotovo u drugom poluvremenu u Lučanima i pet postignutih golova, samopouzdanje nam je na visokom nivou, atmosfera u ekipi odlična, i očekujem da u istom stilu nastavimo protiv Novog Pazara. Pozivamo navijače da dođu na stadion i uživaju, uveren sam, u jednoj prelepoj fudbalskoj predstavi – rekao je Prosinečki.

On je istakao da je njegova ekipa fizička izuzetno dobro spremna, da je psihološki momenat veoma pozitivan, posebno zbog činjenice da su konačno proradili i golgeteri.

Povezana vest:  Novi selektor cilja plasman na EP u futsalu

-Imamo sjajnu atmosferu, pobednički duh se oseća u ekipi, i uveren sam da protiv Pazaraca nećemo imati problema. Istina, oni dolaze motivisani, sa željom da poprave svoj bodovni saldo, pošto imaju samo 4 boda, ali, kao i uvek, Crvena zvezda je na svom terenu apsolutni favorit. Tek posle ove utakmice razmišljaćemo o kup meču sa Banatom, a zatim o nastavku prvenstva – rekao je Prosinečki.

Trener Zvezde priznao je da nije bio zadovoljan zalaganjem igrača u prijateljskom meču protiv Surčina, koji je odigran minule srede.

Povezana vest:  Čelsi za Luku Modrića nudi 45 miliona evra

-Da, tačno je da sam u dogovoru sa predsednikom Lukićem, i shodno klupskom pravilniku o nagrađivanju i kažnjavanju, odlučio da svi igrači koji su igrali na tom meču budu kažnjeni. Neki od njih biće u timu protiv Pazaraca, a neki neće. O tome ću da odlučim posle treninga – zaključio je Prosinečki.

Prvotimač crveno-belih Miloš Dimitrijević istakao je da poštuje goste iz Novog Pazara, ali da pobeda njegovog tima ni jednog trenutka ne bi trebalo da dođe u pitanje.

Povezana vest:  LIGA ŠAMPIONA, Raul se vraća u Španiju, Magat želi gol u gostima

-Najvažnije je da u meč uđemo ozbiljno i mislim da u tom slučaju neće biti problema. Možda nam na ruku ide i ovo lose vreme, jer kad je kiša i kad je teren mokar lopta ide još brže, a to nama dodatno odgovara – poručio je Dimitrijević.

Portparol Crvene zvezde Marko Nikolovski pozvao je navijače crveno-belih da dočekaju Pazarce kao pravi domaćini i da navijaju u fer i sportskoj atmosferi, s obzirom na to da je FSS ovu utakmicu proglasio utakmicom visokog rizika.  Utakmica Crvena zvezda – Novi Pazar igra se sutra od 18 časova na Marakani.