milan_jovanovic-srb_es_1

Milan Jovanović: Moj ceo ugovor samo da Srbija ode na EURO

 

Reprezentativac Srbije Milan Jovanović blista u Anderlehtu, ali u nacionalnom timu, kao i većini njegovih saigrača, ne ide. Popularni Lane je pokušao da objasni šta se dešava sa Orlovima i šta bi dao samo da je Srbija mogla da igra baraž za EURO 2012.

Povezana vest:  Ronaldo će se oprostiti od publike u meču sa Rumunijom

– To je kao kad se jedna ruka pozlati, a druga počne da se suši – komentariše Jovanović za Sport. – Da budem još jasniji: ruka kojom se prave velika dela, poput Monalize i ruka bez traga. Anderleht i srpski državni tim. Ne mogu da pronađem adekvatnije poređenje, niti se trudim, i dalje sam u šoku od svega što je Srbiju i mene sa njom snašlo u Mariboru.

Povezana vest:  Borusija Dortmund i Bajern nastavili trku, gol Kuzmanovića

Lane nastavlja:

– Razgovaram sa prijateljima iz reprezentacje, na vezi su i Krasić i Tošić i Kolarov, svi su utučeni, totalno pali na psihološkom planu. Eh da je moguće, dao bih čitav ugovor samo da je Srbija otišla na EP, rupa je u mojoj karijeri. Budite sigurni da novac nije bio ideja vodilja ni jednom članu nacionalne selekcije, a pokušano je u srpskoj javnosti i tako da se predstavi, što može da služi na čast onima koji su plasirali informaciju. Jadno! Pritom, niko ne beži od kritika, zaslužili smo ih, igrali slabo, daleko od očekivanja – rekao je Jovanović.

Povezana vest:  Luković: Sad na pobedu protiv Vojvodine