Mario_Balotelli_civil

Noć uoči derbija s Junajtedom Baloteli zapalio kuću

Taman kada se činilo da se kontroverzni italijanski fudbaler u redovima Mančester Sitija Mario Baloteli malo uozbiljio, isti se sam demantovao. Ovoga puta je, zajedno s nekoliko prijatelja, zapalio kuću.

Baloteli je u poslednja četiri nastupa postigao četiri pogotka i izgledalo je da se Italijan u potpunosti posvetio fudbalu. Međutim, samo noć uoči velikog gradskog derbija protiv Mančester Junajteda, Baloteli je, prilikom druženja sa nekolicinom prijatelja u svojoj kući, istu zapalio. Nestašni mladići su se „dobro“ zabavljali u kupatilu, bacajući petarde kroz prozor. Prilikom paljenja jedne od peteradi zapalili su se peškiri, a požar se vrlo brzo proširio celim kupatilom.

Povezana vest:  Vladimir Matijaševića: Svaka čast, ponosni smo!

Svi su uspešno brzo evakuisani bez povreda, a Baloteli je nešto kasnije u policijskoj stanici izjavio da je njegov prijatelj bio taj koji je prilikom paljenja petarde zapalio peškire. Italijan se smestio u hotel u kojem će boraviti do susreta protiv Junajteda.

Izgleda da se Baloteli samo prividno promenio, te da će duboko unutar sebe zauvek ostati nestašna, ali i problematična osoba.

Povezana vest:  Silvio Berluskoni: Ronaldinjo ostaje u Milanu i kad prestane da igra!