fk_novi_pazar

Uprava Novog Pazara nezadovoljna odnosom medija prema klubu

 

Uprava Novog Pazara izrazila je danas nezadovoljstvo odnosom „pojedinih medija“ prema tom fudbalskom klubu, navevši da oni „konstantno pokušavaju da omalovaže ovaj kolektiv“.

-Pojedini mediji izjednačavaju naš klub i navijače sa navijačkim grupama koje su poznate po stvaranju nereda na stadionima i oko njega – navodi se u saopštenju novopazarskog superligaša.

U saopštenju se ističe i da su utakmicu devetog kola Super lige Srbije između Crvene zvezde i Novog Pazara „ulepšali navijači oba tima, iako su se desile i videle neke stvari kojima nije mesto na sportskim borilištima“.

Povezana vest:  Ančeloti: Pregovaram s Realom oko novog ugovora

-Prilikom minuta ćutanja čuli su se zvižduci naših navijaca koje su pojedini shvatili kao bojkotovanje tog čina. Neposredno pre toga, navijači Crvene Zvezde skandirali su ‘ubij, ubij, Turčina’, na šta je manja grupa naših navijača, koja je tada ušla na stadion, odreagovala zvižducima. Kada su naši navijači shvatili da je najavljen minut ćutanja prestali su sa zviždanjem – objašnjava se u saopštenju.

Povezana vest:  Ivanović: Sudbinska utakmica sa Danskom

-Napominjemo da većina navijaca Novog Pazara nije bila na stadionu od samog pocetka, a dobar deo njih je ušao je, tek, pri rezultatu 2:0 za domaćina – dodaje se.

Fudbalski klub Novi Pazar osudio je i kamenovanje autobusa sa pristalicama tog kluba prilikom povratka iz Beograda.

-Očekujemo od nadležnih organa da vinovnici napada budu otkriveni I kažnjeni. Ovo nije prvi put da autobusi sa našim navijačima ili igračima budu napadnuti – navela je uprava Pazara.

Povezana vest:  Podolski želi da ostane u Kelnu

Uprava Novog Pazara je istovremeno izrazila zahvalnost Crvenoj zvezdi na gostoprimstvu i „odličnoj organizaciji“ utakmice devetog kola Super lige.

-Takođe, pohvalili bi i organe reda, žandarmeriju, policiju i redarsku službu, koji su učinili sve kako bi meč protekao bezbedno.