maradona_proslava_rodjendana

Maradona: Manćini, pusti Teveza da igra fudbal

 

Legendarni argentinski fudbaler Dijego Maradona kritikovao je danas menadžera Mančester sitija Roberta Manćinija zbog načina na koji se odnosi prema napadaču Karlosu Tevezu.

-Boli me kada vidim kako se odnose prema Tevezu, ne samo kao prema igraču, već kao prema ljudskom biću. Kaznili su ga novčano zbog ponašanja, ali neka ga sada puste da igra fudbal. To je najgora stvar koju možete da uradite jednom igraču – rekao je Maradona argentinskim medijima.

Povezana vest:  SP JAR, PREGLED, Srbija bez plasmana u osminu finala

Tevez je pao u nemilost kod Manćinija jer nije želeo da uđe u igru sa klupe na utakmici protiv minhenskog Bajerna u Ligi šampiona. Manćini je nakon toga kazao da argentinski napadač neće igrati dok je on menadžer kluba.

Maradona, koji je sada trener Al Vasla iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, pohvalio je svog zeta Serhija Aguera, koji takođe igra za Mančester siti.

Povezana vest:  Valensija pozajmila Stankevičijusa od Đenove

-Aguero je trenutno jedan od najboljih napadača na svetu i odlično igra u kontinuitetu. Imao sam neke sumnje kako će se navići na Englesku posle Španije, ali se veoma brzo adaptirao – naveo je Maradona.