andrija_kaludjerovic_sevojno_cz

Vešović i Kaluđerović nakon Slobode

 

Marko Vešović je u ranoj fazi meča zamenio povređenog Darka Lazovića, i naročito u drugom poluvremenu, uspeo nekoliko puta da probije po levoj strani, i da stvori šansu napadačima. Nakon jedne takve situacije, Zvezda je i postigla jedini pogodak.

– Imali smo dosta šansi u prvih 30 minuta, ali nismo ih materijalizovali. Kansije se naš protivnik razgoropadio, i kaznio naše promašaje. Mi smo pred kraj uspeli da stignemo do jednog boda. Pohvalio bih ekipu Slobode, čvrstu, disciplinovanu i kompaktnu ekipu, kao i ambijent na stadionu. Borba u prvenstvu se nastavlja, i mi ćemo dati sve od sebe da nadoknadimo nedostatak – rekao je Vešović.

Povezana vest:  Maradona: Moje vreme je prošlo!

Andrija Kaluđerović nije uspeo da se upiše u listu strelaca na ovoj utakmici, a posebna žal ostaje za propuštenom šansom u uvodnim minutima utakmice.

– Bila je ovo dobra utakmica sa puno ritma, i sa puno šansi na obe strane. Mi smo izgubili dva boda u trci za titulom, ali obzirom da smo gubili do 86. minuta, dobro je što smo osvojili bod jer smo mogli da izgubimo i taj jedan. Okrećemo se narednim utakmicama, i nadamo se da ćemo biti bolji – jasan je Kaluđerović.

Povezana vest:  Blan saopštio deo spiska igrača za EP