antonio_cassano

Italijanski fudbaleri posetili Kasana u bolnici

 

Nekoliko poznatih italijanskih fudbalera posetilo je danas napadača Milana Antonija Kasana u bolnici, gde se oporavlja od, za sada, nepoznate bolesti, opisane u nekim nepotvrđenim izveštajima kao mogući moždani udar.

Kasana su posetili povređeni saigrači Alešandre Pato i Luka Antonini, koji nisu otputovali sa timom u Belorusiju na utakmicu Lige šampiona sa BATE Borisovim, zatim njegov bivši saigrač iz Sampdorije, sada prvotimac Inrera Ðampaolo Pacini, i doskorašnji defanzivac Intera Marko Materaci.

Povezana vest:  SP 2011 ŽENE, Blater: Šampionat u Nemačkoj dobar za ženski fudbal

-Kasano je izgledao bolje nego što sam očekivao – rekao je Pacini.

Pred utakmicu sa BATE Borisovim izvršni direktor Milana Adrijano Galijani potvrdio je da će klub u sredu dati zvaničnu izjavu povodom zdravstvenog stanja obolelog igrača.

-Situacija se dobro razvija, tako da smo umereni optimisti. U svakom slučaju, sutra ćemo dati izjavu zajedno sa poliklinikom u Milanu, kojoj zahvaljujemo na svemu što je uradila. Ja nisam lekar, ali mogu da kažem Kasanovim brojnim fanovima da je on u redu i da je potrebno da budu strpljivi – rekao je Galijani.

Povezana vest:  Smanjenje plata fudbalera spas za Glazgov Rendžerse

Kasano je prebačen na neurološko odeljenje milanske poliklinike, gde je podvrgnut ispitivanjima mozga i srca. Fudbaler je imao zdravstvene probleme prilikom povratka ekipe avionskim letom u subotu uveče iz Rima, gde je Milan u prvenstvenoj utakmici pobedio domaću Romu sa 3:2.