albert_nadj

Nađ: Dobili smo najtežeg rivala

 

Koordinator za sportska pitanja Partizana Albert Nađ ocenio je danas je OFK Beograd najteži rival kojeg su crno-beli mogli da dobiju na žrebu za četvrtfinalne parove Kupa Srbije.

-Oni su sigurno najteži rival koga smo mogli da izvučemo, pogotovo što će se utakmica igrati na Karaburmi. Uprkos svemu, naš cilj je jasan jer Partizan uvek ide na osvajanje trofeja – rekao je Nađ novinarima nakon žreba u beogradskom hotelu Balkan.

Povezana vest:  Milovanović: Zvezda je favorit, ali želimo iznenađenje

Crno-beli brane trofej u kupu, a prošle sezone su u finalu savladali Vojvodinu.  Novosađani su danas na žrebu za protivnika izvukli ivanjički Javor, a sportski direktor Vojvodine Miodrag Pantelić oberučke je prihvatio ulogu favorita.

-Zadovoljni smo ishodom žreba. Javor je kvalitetan rival, bolji nego što to pokazuje njegov plasman na tabeli. U Kupu je uvek neizvesno, igra se samo jedna utakmica. Ipak, imamo bolji tim i uveren sam da ćemo proći u polufinale – kazao je Pantelić.

Povezana vest:  Tumbaković: Norveška je prioritet, lakši deo posla u eventualnom finalu

Prema propozicijama žreba, osam ekipa bilo je svrstano u dva „šešira“. U prvom su bili beogradski večiti rivali, Vojvodina i Spartak, a u drugom OFK Beograd, Smederevo, Borac i Javor.

Četvrtfinalne utakmice Kupa Srbije igraju se 23. novembra, a sastaće se: OFK Beograd – Partizan, Crvena zvezda – Smederevo, Vojvodina – Javor i Borac – Spartak.