aleksandar_jankovic_hotel_M

Janković: Zanima nas samo pobeda protiv Severne Irske

 

Selektor mlade fudbalske reprezentacije Srbije Aleksandar Janković rekao je danas da njegovu ekipu zanima samo pobeda u Severnoj Irskoj, koja bi za naš tim predstavljala ogroman korak ka plasmanu u baraž za Evropsko prvenstvo 2013. goidne.

-Ovim mečom zatvaramo takmičarsku 2011. godinu i preći ćemo pola puta u kvalifikacijama. Pogled na tabelu sve govori, pobeda bi predstavljala veliki korak ka baražu, koji je naš prvi cilj u kvalifikacijama. Sigurno da želimo trijumf i izuzetno smo motivsani – rekao je Janković na konferenciji za novinare u prostorijama FŠ.

Povezana vest:  Van Gal potvrdio: Kraft prvi golman Bajerna

Janković je dodao da su Marko Dmitrović i Stefan Šćepović zaslužili povratak u mladu reprezentaciju.

-Dmitrović se vratio u tim posle mononukleoze, imam puno poverenje u njega, jer se radi o veoma inteligentnom golmanu. Ponovo je sa nama i Stefan Šćepović koji je imao delikatan period, međutim promenio je sredinu, počeo da igra i daje golove.

Srbija se trenutno u Grupi 4 nalazi na prvom mestu sa osam bodova iz četiri utakmice, dok Severni Irci imaju četiri boda.

Povezana vest:  Milojević: Želimo još bolje nego prošlim utakmicama

-Znamo da smo bolji od Severne Irske i oni to znaju. Imamo čemu da se nadamo, imamo adute na koje se oslanjamo i većina naših igrača je u usponu forme – zaključio je Janković.

Utakmica Severna Irska – Srbia igra se 15. novembra u Kolerajnu od 14.00 po našem vremenu. Mlada fudbalska reprezentacija okupiće se u ponedeljak 7. novemba u Kući fudbala u Satroj Pazovi.

Povezana vest:  Lampard se povukao iz reprezentacije zbog Tonija Adamsa