milos_krasic_1

Krasić: Ostajem u Juvenstusu jer računaju na mene!

 

Miloš Krasić, član reprezentacije Srbije i igrač torinskog kluba kaže da su mediji ti koji ga „sele“ iako u Juventusu niko ne spominje odlazak.

-U Juventusu računaju na mene, imaju strpljenja na putu mog povratka u najbolji tim. Moje je samo da radim naporno, da čekam šansu i da se vratim na velika vrata – rekao je Krasić.

Povezana vest:  Rajevac saopštio preliminarni spisak Gane za Mundijal

Krasić kaže da ima podršku i trenera Antonija Kontea, ali i ostalih u klubu.

-Nisam valjda zaboravio da igram fudbal? Pa koliko juče su me hvalili čak i oni koji me sada otpisuju i kritikuju. Odmah me sele iz kluba. Ne, ne mislim na ljude iz kluba. Oni veruju u mene. Upoznali su Krasića prošle sezone, videli koliko mogu da dam klubu. Mislim na medije u Italiji, ali i u mojoj Srbiji – kaže 27-godišnji fudbaler.

Povezana vest:  Brazilac Dornelas četvrto pojačanje Partizana

Krasić će ponovo igrati za reprezentaciju Srbije na prijateljskim utamicama protiv Meksika i Hondurasa. To će biti prvi mečevi nacionalnog tima posle debakla u kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2012. godine.

-Mnogo mi znači poziv. Vidim da je napravljen miks, da ima i novih igrača i povratnika. Verujem da će v.d. selektora Ćurčić svakome da poveri određenu minutažu. Jasno je da niko ne može biti ravnodušan posle svega u kvalifikacijama, na kraju i meča u Sloveniji. Mi znamo, ipak, šta nam je obaveza, znamo da moramo da ublažimo rane, popravimo štetu i stvorimo novi, bolji ambijent pred nastupajuće kvalifikacije za Svetsko prvenstvo. Pali smo, sada je važno da ustanemo – kaže Krasić.

Povezana vest:  Kosanović napustio Borac iz Čačka