cristiano_ronaldo 

Kristijano Ronaldo: Ovo će biti fantastična sezona za Real
 
Portugalski napadač Real Madrida, Kristijano Ronaldo, veruje da je pred „kraljevskim klubom“ veličanstvena sezona u kojoj očekuje nekoliko trofeja.
Real Madrid je trenutno vodeća ekipa španske Primere, sa jednim bodom više od drugoplasirane Barselone, a ove su srede osigurali prolaz u osminu finala Lige šampiona, pobedom protiv Liona na Gerlandu (2-0). Kristijano Ronaldo primiće „Evropsku Zlatnu Kopačku“ za 40 postignutih pogodaka u španskom prvenstvu prošle sezone.
-Osvojiti individualnu nagradu je lepo, ali najbitniji su klupski trofeji – rekao je Ronaldo za AS.
Osim toga, individualne nagrade su također plod timske igre, konstantovao je Portugalac.
-Svlačionica je ujedinjena i spremna boriti se za sve titule. Najteži deo tek sledi, ali verujem da će ovo biti fantastična godina i da ćemo zajedno napraviti velike stvari – smatra Ronaldo.
Portugalac je u utakmici Lige šampiona protiv Liona postigao svoj 100. i 101. pogodak u dresu Reala nakon malo više od dve godine bivanja u klubu.
-Nisam očekivao da ću dosegnuti brojku od 100 ove sezone. Želeo bih se zahvaliti svojim saigračima koji su uvelike pridoneli ovom uspehu, ali i treneru koji mi je davao priliku igranja u timu – zaključio je Portugalac.
Povezana vest:  Nenad Gavrić potisao za crveno-bele