marko_scepovic_partizan

JELEN SUPERLIGA
Partizan pobedio, ostali igrali nerešeno
 
Fudbaleri Partizana pobedili su danas u Borči domaći BSK sa 1:0, dok su četiri utakmice 11. kola Super lige Srbije završene nerešenim rezultatom.
Crno-beli su do tri boda došli golom Marka Šćepovića u 27. minutu.
Klubovi sa začelja tabele, Metalac i Novi Pazar, igrali su 1:1 u Lučanima. Metalac je poveo golom Srđana Simovića u 23. minutu, a gosti su izjednačili u 43. preko Miloša Bogunovića.
Dueli Javor – Vojvodina, Smederevo – Rad i Borac – Jagodina završeni su bez pobednika.
U 18.00 se sastaju Crvena zvezda i OFK Beograd, dok sutra u 13.00 igraju Radnički 1923 – Sloboda Sevojno i Spartak – Hajduk.
Jedini pogodak u Borči postignut je kada je Mohamed Kamara proigrao Šćepovića, koji je izašao sam pred golmana Tomislava Arčabu i savladao ga udarcem po zemlji.
U 30. minutu odbrambeni fudbaler BSK-a Branislav Milošević izbacio je loptu sa gol linije, posle pokušaja Stefana Babovića.
U drugom poluvremenu prvu priliku za crno-bele propustio je Babović koji je u 64. minutu, posle dodavanja Saše Ilića, pokušao da sa 16 metara lobuje golmana Arčabu, ali je on uz pomoć prečke izbacio loptu u korner.
Nekoliko minuta kasnije Vladimir Jovančić je zamenio Lazara Markovića i propustio tri odlične prilike da crno-beli povećaju prednost.
Napadač Partizana je u 68. minutu izašao sam ispred golmana, ali je oklevao pa je Arčaba požrtvovanom intervencijom uspeo da sačuva svoju mrežu.
U 75. minutu Jovanović se našao u sličnoj situaciji posle asistencije Kamare, međutim, reagovao je nespretno. On je deset minuta kasnije bio neprecizan sa metar i po udaljenosti od protivničkog gola.
BSK je u finišu zaigrao bolje nego u prethodnom delu meča, ali nije uspeo da izjednači. Igrači domaćeg tima stvorili su nekoliko šansi, međutim, nisu uspeli da ih realizuju.
Povezana vest:  Uefa u martu odlučuje o Kosovu