diego_milito_slavlje_1_finale

Milito pozvao Đenovu da ga izvuče iz Intera
 
Argentinski napadač Dijego Milito priznao je da bi mogao uskoro napustiti redove italijanskog kluba Intera ukoliko se njegov status u ekipi ne promeni.
Milito je 2009. godine stigao u milanski Inter iz Đenove, a iste je već impresionirao sve ljubitelje ovog sporta predvodeći Inter do naslova evropskog prvaka. Međutim, nakon Svetskog prvenstva prošle godine, Argentinac nije uspeo vratiti formu koju je imao dotada, a to je rezultiralo gubitkom mesta u udarnoj postavi plavo-crnih. Milito je uvek naglašavao da želi ostati u klubu, ali je u poslednjem intervjuu spomenuo predsednika kluba iz kojeg je stigao u Inter.
-Da li bih mogao napustiti Inter? Nikad ne znate što se može dogoditi u fudbalu. Predsednik Đenove Enriko Presiosi me jako poštuje, kao i ja njega, te je on bio prvi čovek koji je verovao u mene dok sam još igrao u Argentini. Uvek ću mu biti zahvalan što mi je dao priliku da dođem i igram u Italiji – rekao je za Il Corriere dello Sport Argentinac.
Iako ne igra ni približno onoliko koliko smatra da bi trebao, Milito je i dalje, barem tako tvrdi, srećan u Milanu.
-Zasada sam srećan u Interu. Još uvek sam fudbaler Intera i samo mi je on u mislima. Ali ponavljam, nikad ne znate što vam budućnost donosi – zaključio je Argentinac.
Milito ima ugovor s Interom do leta 2014. godine.
Povezana vest:  Mihajlović: Oprezno sa Etoom