Sevilja odolela u Moskvi 

liga_sampiona_logoFudbaleri CSKA i Sevilje igrali su večeras u Moskvi 1:1 u prvom susretu osmine finala Lige šampiona. 
Gostujuća Sevilja je povela u 25. minutu, kada je Hesus Navas centrirao sa desne strane, štoper CSKA Sergej Ignaševič promašio loptu, a Alvaro Negredo je smestio u mrežu domaćeg tima i postigao svoj prvi gol u Ligi šampiona. 
Konačan rezultat postavio je Mark Gonsales u 66. minutu, pošto je prethodno oduzeo loptu fudbalerima Sevilje na njihovoj polovini terena i snažnim šutem je smestio iza leđa golmana gostiju Andresa Palopa. 
Ivica Dragutinović je bio na klupi Sevilje, koja je bila značajno oslabljena povredama zbog kojih u timu nije bilo Luiša Fabijana, Dijega Kapela, Sebastijana Skilačija i Abdulaja Konka, dok je Frederik Kanute bio spreman samo za drugo poluvremen. 
Miloš Krasić je igrao svih 90 minuta za CSKA, kome je duel sa Seviljom zbog pauze u ruskom prvenstvu bio prvi od decembarskog susreta sa Bešiktašom, takođe u Ligi šampiona. 
Moskovski tim je, uprkos tome, imao terensku inicijativu i nekoliko solidnih napada, ali je retko stizao do prilike. 
Gol Gonsalesa bio je prvi šut u okvir gola Sevilje, iako je šansi bilo i pre, uglavnom preko zimskog pojačanja CSKA Kejsukea Honde, koji je debitovao u Ligi šampiona. 
Kejsuke je i propustio najbolju priliku, u 48. minutu, kada ga je uposlio Krasić. 

Povezana vest:  ENGLESKA LIGA, Njukasl na Old Trafordu pao u 90. minutu, novi poraz Sitija