FKP_TRENING_BUK_0015

Trening Partizana u Bukureštu pred meč

 

Crno-beli su tokom prepodneva doputovali u Bukurešt, gde će u tamošnjem hotelu ‘Crown plaza’ boraviti od petka do nedelje. Normalno, hotel će privremeno napustiti u subotu popodne, kako bi se odvezli autobusom u 60km udaljeni Ploešti i odigrali prijateljski meč sa tamošnjim ligašem Petrolulom. Meč će biti odigran na novoizgrađenom stadionu ’Ilie Oana’ kapaciteta oko 15.00 mesta. Kažu domaćini da je interesovanje veliko za ovaj meč, pošto će to biti prvi internacionalni meč na novom stadionu, pa se očekuje da bude napunjen!? Normalno, tu informaciju treba primiti sa rezervom…

Povezana vest:  SP JUŽNA AFRIKA, Reprezentativci Francuske ponovo treniraju

Takmičarski pogon je večeras održao i lakši trening, i to u sportskom centru fudbalskog saveza Rumunije, koji je udaljen od centra Bukurešta nekih 15 kilometara.

Trening, kao i svaki na dan pre nekog meča, sa poznatim elementima – zagrevanje, ševa, malo na dva gola, vežbanje prekida….

Pred početak treninga desio se susret Alberta Nađa i Marka Vjetrovića, koji su bili prethodnica ostalima, sa nekadašnjim igračem Partizana, a sada Steaue, Ifeani Emegharom, koji je upravo završavao trening sa svojim timom.

Povezana vest:  Staridž: Bez uvrede, ali bolji smo posle odlaska Suareza