ofk_slavljeRomantičari nisu uspeli da savladaju borbene goste, OFK Beograd – FK Berane 2:2

OFK BEOGRAD: Lukač, Petković, Kecojević, Gašić, Rodić, Nikolić, Simić, Krstić, Osmanagić, Aleksić, Takač. Igrali su još: Matek, Planić, Milenović, Sinđić, Mijić, Batioja, Park.

FK Berane: Aković, Rajković, Lutovac, Šćekić, Peličić, Rugovac, Tomović, Bojović, Lalević, Raičević, Cimbaljević. Igrali su još: Šabanović, Milanović, Zeinilović, Vučinić, Huremović, Išljami.

OFK Beograd je dominirao celu utakmicu, ali su gosti ipak otišli kući srećniji. Dominacija Romantičara se isplatila već u 11 minuti kada je na pas Krstića sjajno reagovao Aleksić i sa dvadesetak metara majstorski postigao evro gol, sjajnim šutem u suprotan ugao golmana gostiju. Prava prilika za stotinak gledalaca da zagreju svoje dlanove.

Povezana vest:  Zvezda danas sa Radničkim u Nišu

Pretila je OFKA sa svih strana, štoper Gašić je uspeo u par navrata da preseče napade gostiju, ali i da se nađe u šansi pred

protivničkim golom. Ipak Napade Romantičara je krunisao Simić.

Nakon solo prodora i zalamanja protivničkog igrača, šutirao je u bliži ugao golmana gostiju i od 35 minuta OFK Beograd void 2:0.

Do kraja poluvremena, OFK Beograd pravi prilike po desnoj strani na kojoj se nalazi Petković, ali se rezultat ne menja, jer njegove asistencije ne iskorišćavaju Takač i Osmanagić.

Povezana vest:  PREMIJER LIGA, Pobeda Vulverhemptona

Drugo poluvreme se takođe igralo pred golom Beranaca, ali ipak gosti uspevaju da smanje rezultat u 52 minuti. Nakon gužve pred golom OFK Beograda i prave pometnje, najbolje se snalazi Isljami. OFK Beograd – Berane 2:1.

Minut kasnije Matek odlično interveniše u situaciji 1 na 1. OFK

Beograd pojačava ritam, u šansi se redom nalaze Krstić, Takač, Osmanagić i Park, međutim njihovi udarci su bili ili lak plen za golmana gostiju ili završavali pored gola.

Povezana vest:  Paunović glavni kandidat za trenera Hetafea

Taman kada je publika očekivala zvuk pištaljke nakon centaršuta Tomovića, Lalević postiže gol glavom i postavlja konačan rezultat. OFK Beograd – FK Berane 2:2.

Problem za četu Dejana Đurđevića može predstavljati  povrede Rodića i Milenovića, zarađenih na današnjoj utakmici, a da li su ozbiljnije prirode pokazaće se u narednim danima.