radovan_curcic_trener 

Ćurčić: Zaslužili smo kritike za igre protiv Hondurasa
 
Vršilac dužnosti selektora fudbalske reprezentacije Srbije Radovan Ćurčić rekao je danas posle poraza od Hondurasa da naš nacionalni tim zaslužuje kritike zbog lošeg izdanja na mini-turneji u Centralnoj Americi.
-Ozbiljna reprezentacija ne sme da dozvoli sebi da odigra odbranu kako smo mi igrali protiv Hondurasa. Imali smo dosta problema, rastojanje između linija je bilo veliko i nedopustivo je da igramo samo napad, bez odbrane. Zaslužili smo kritiku, pre svega na moj račun – rekao je Ćurčić.
Privremeni selektor Srbije nije krio razočarnje igrom naših reprezentivaca, posebno u drugoj utakmici protiv Hondurasa.
-Otvorili smo utakmicu kako ne treba, prvi gol primili već u petom minutu. Želeli smo veći posed lopte i da pokušamo da diktiramo tempo, a ništa od toga nismo uradili – rekao je Ćurčić.
On je dodao da ne misli da su ga reprezentativci izdali, jer su dolaskom na daleku turneju prihvatili da igraju i bore se za dres sa nacionalnim grbom.
-Videlo se na licima igrača da ne mogu više. Možda postoje razlozi za loše izdanje fudbalera, ali bez obzira na vremenske zone i težak put, mislim da nismo smeli ovako da odigramo – zaključio je Ćurčić.
Fudbaleri Srbije izgubili su oba meča na turneji po Centralnoj Americi identičnim rezultatom 2:0 od selekcija Meksika i Hondurasa.
Povezana vest:  Lukić: Hajka na Vidića mora da prestane