bajkovic_sme_cz

Boban Bajković: Bez prava na kiks u Jagodini

 

Strandardni čuvar mreže Crvene zvezde Boban Bajković, dobro se seća prethodnog gostovanja crveno belih u Jagodini, jer je na tom meču prvi put dobio priliku kod trenera Prosinečkog da pokaže šta zna i ustali se na golu. Ukazanu šansu je iskoristio i dokazao da se na njega može i mora računati.

Povezana vest:  Teror Crvenih sa Mirijeva u Planetwin365 superligi

– To mi je bila veoma bitna utakmica, jer sam dobio priliku da branim i mislim da sam je dobro iskoristio. Ne bih imao ništa protiv da i ovoga puta rezultat i igra budu kao proletos, kada smo pobedili sa 2:0, i pružili dobru igru – rekao je Bajko i istakao da čitava ekipa pauzu usled obaveza reprezentacije koristi da se osveži i što bolje pripremi za važne mečeve koji je očekuju u završnici jesenjeg dela sezone.

Povezana vest:  LIGA EVROPE, KVALIFIKACIJE, Torino i Lion završili posao, remi Trenčina sa Halom

– Jagodina je odlična ekipa, i potcenjivanja sa naše strane ne sme da bude, jer nemamo prava ni na najmanju grešku. Igraju naročito dobro na svom terenu i moramo da budemo maksimalno ozbiljni i koncentrisani, i da nijedne sekunde ne pomišljamo na derbi dok ne prebrodimo ovo teško gostovanje i meč u Kupu – zaključila je zvezdina „jedinica“ koja se nada i očekuje da će on i njegovi saigrači naredne mečeve igrati dobro tokom svih 90. minuta, a ne samo po periodima kao što je bio slučaj u nekim prethodnim slučajevima.

Povezana vest:  NEMAČKA LIGA, Rezultati utakmica 29. kola