mario_baloteli_man_siti_predstavljanje

Baloteli: Ukoliko Italija ne osvoji EP biće smak sveta

 

Italijanski fudbalski reprezentaivac Mario Baloteli izjavio je danas da će Azuri naredne godine osvojiti Evropsko prvenstvo u Ukrajini i Poljskoj, preneli su italijanski mediji.

-Idemo u Ukrajinu i Poljsku da pobedimo, u suprotnom biće smak sveta. Nisam zadovoljan kako sam igrao protiv Urugvaja, nisam imao ni sreće jer lopta jednostavno nije htela da uđe u mrežu – rekao je Baloteli.

Povezana vest:  Mihajlović: Ljajić postaje veliki igrač

Italijani su sinoć na rimskom Olimpiku doživeli poraz (1:0) protiv šampiona Južne Amerike, a Baloteli nije iskoristio nekoliko izglednih prilika da sa upiše u listu strelaca. Osim promašaja „Super Mario“ je ponovo napravio šou pošto je početkom drugog poluvremena na teren izašao u starom dresu, pa je glavni sudija morao da interveniše.

Baloteli je demantovao povratak u milanski Inter, iako su predsednik kluba Masimo Morati i trener Klaudio Ranijeri nedavno izjavili da bi rado voleli da ga ponovo vide u dresu neroazura.

Povezana vest:  Mediji: Avram Grant menja Stanojevića u Partizanu

-Hvala Moratiju na pozivu, ali trenutno ne želim da napuštam Mančester. Videćemo, možda jednog dana, ali sada ne – rekao je Baloteli.

Baloteli je prošle godine za 28 miliona evra iz Intera prešao u Mančester Siti i jedan je od najzasužnijih za dobre igre tima koji sa klupe predvodi Roberto Manćini.

Siti je trenutno na vrhu Premijer lige, a Baloteli je ove sezone na osam utakmica postigao sedam golova.

Povezana vest:  Steaua zbog rasizma dva meča u Evropi bez publike