prosinecki_oktobar_2011

JELEN SUPERLIGA
Prosinečki zadovoljan igrom Zvezde u drugom poluvremenu
 
Trener fudbalera Crvene zvezde Robert Prosinečki ocenio je da su njegovi igrači danas u Jagodini odigrali „izvanredno“ drugo poluvreme i da su mogli ubedljivije da pobede domaćina.
-U drugom delu smo odigrali izvanrednu utakmicu. Čestitam mojim igračima na karakteru, jer su posle 0:1 uspeli da se vrate u meč. U drugom poluvremenu bili smo bolja ekipa, dominirali smo, dali smo dva gola, a mogli smo još – rekao je Prosinečki novinarima posle pobede crveno-belih protiv Jagodine sa 3:1 u 12. kolu Super lige Srbije.
Trener Zvezde je čestitao ekipi Jagodine na „muškoj utakmici“, uprkos trojici povređnih igrača Zvezde. „Bilo je grubosti, ali to je fudbal“, ocenio je trener crveno-belih.
Zvezda će u narednom kolu biti domaćin „večitom“ rivalu, ali je Prosinečki kazao da još ne razmišlja o duelu sa Partizanom. „Prvo nas očekuje Kup utakmica sa Smederevom u sredu“, rekao je trener Beograđana.
Trener Jagodine Simo Krunić je ocenio da su njegovi igrači „pali u drugom poluvremenu“, iako su prethodno igrali dobro.
-Mislim da smo prvo poluvreme igrali dobro i da smo pokazali da smo čvrsta ekipa. U drugom poluvremenu smo pali u igri i Zvezda je preuzela inicijativu. Iz te igre su uspeli da daju dva gola i da nas pobede – rekao je Krunić.
Zvezda je do pobede došla golovima Andrije Kaluđerovića u 24, Nikole Mikića u 62. i Evandra iz penala u 79. minutu, iako je Jagodina povela u 20. minutu pogotkom Ognjena Mudrinskog.
Gosti iz Beograda bili su prinuđeni na tri izmene već tokom prvih 45. minuta, pošto su se povredili kapiten Nenad Kovačević I odbrambeni igrači Milan Vilotić i Stevan Reljić.
Povezana vest:  Kolarov: Jednog dana biću predsednik Srbije