aleksandar_stanojevic_par_sme

JELEN SUPERLIGA
Stanojević: Važno je da i posle derbija ostajemo prvi
 
Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević ocenio je da je važno što će njegova ekipa ostati prva na tabeli i posle „večitog“ derbija sa Crvenom zvezdom iduće subote.
Crno-beli su večeras na svom terenu pobedili Borac iz Čačka sa 5:1 u utakmici 12. kola Super lige Srbije.
-Cilj je bio da u derbi uđemo sa četiri boda viška i bitno je što ćemo ostati prvi na tabeli i posle te utakmcie. Svi znamo šta znači pobediti Zvezdu, a u poslednje vreme smo to i činili – kazao je Stanojević novinarima na stadionu Partizana.
On je dodao da je zadovoljan pobedom protiv Borca.
-Zadovoljan sam pobedom, jer smo kontrolisali igru sve vreme. Primili smo gol iz njihove jedine šanse, ali smo u prvom poluvremenu imali tri stative – rekao je Stanojević.
Trener Čačana Slavko Petrović istakao je da „određeni igrači“ Borca ne zaslužuju dres tog klub, kao ni da budu u fudbalu.
-Dosta smo nespremni i miljama smo daleko od presing igre koju smo pružali u prolećnom delu prošle sezone. Određeni igrači misle da su izmislili fudbal, ali sa takvom igrom nemaju šta da traže u
fudbalu niti Borcu – rekao je Petrović.
On je ocenio da su njegovi igrači u prvom poluvremenu, koje je završeno 2:1, bili „tvrd orah“.
-U prvom poluvremenu smo solidno igrali i bili ‘tvrd orah’. Sa neizvesnošću smo otišli na pauzu, međutim, nije iznenađenje što nas je Partizan pobedio. Ovo je težak poraz za nas, koji brzo treba preboleti – dodao je Petrović.
Povezana vest:  Maradona kandidat za selektora Emirata