bekam_la_galaxy

Bekam: Nisam počeo pregovore o odlasku u PSŽ

 

Nekadašnji kapiten fudbalske reprezentacije Engleske Dejvid Bekam rekao je danas da nije počeo pregovore o prelasku u Pari Sen Žermen i dodao da ne može da zamisli da u Premijer ligi igra za bilo koji klub osim Mančester Junajteda. Bekamu uskoro ističe ugovor sa Los Anđeles Galaksijem i za njega se interesuje nekoliko evropskih klubova, među kojima je glavni favorit tim iz prestonice Francuske.

Povezana vest:  LIGA ŠAMPIONA, GRUPA H, Partizan poražen u Bragi

-Nisam još razgovarao sa direktorom kluba Leonardom. On mi je samo poslao SMS poruku u kojoj mi je čestitao na osvajanju titule u SAD – kazao je Bekam televiziji Skaj.

Pored francuskog kluba, za Bekama je veliko interesovanje poslednjih nedelja pokazao i povratnik u englesku Premijer ligu, Kvins Park Rendžers.

-Oduvek sam govorio da u bi mi bilo veoma čudno da u Engleskoj igram za bilo koji klub osim Mančester Junajteda. Kao dečak sam samo za njih želeo da igram i san mi je bio da tamo završim karijeru. Iako sam iz Mančestera otišao u Real Madrid, ostao sam veliki navijač Junajteda – istakao je on.

Povezana vest:  Real ipak bez Kasiljasa na Old Trafordu

Bekam je prošlog vikenda sa Galaksijem osvojio titulu u američkoj MLS ligi. Prethodno je bio prvak države i sa Mančesterom i sa Realom.  Nakon trijumfa u MLS ligi klub iz Los Anđelesa saopštio je da želi da produži saradnju sa Bekamom.

-Postoji i ta mogućnost, ali ne bih više išao na pozajmice u Evropu kao prethodnih godina. Ipak, trijumfom u MLS ligi ostvario sam jedan od ciljeva zbog kojih sam došao u SAD. Drago mi je i što smo u relativno kratkom roku podigli popularnost fudbala u Americi – naveo je on.

Povezana vest:  Italijanski mediji: Ivanović velika želja Juventusa za januar

Bekam je ponovio da želi da se vrati u reprezentaciju Engleske, ali da ne zna da li će se to ostvariti.