robert_prosinecki_cz_ogk

LAV KUP SRBIJE

Robert Prosinečki: U teškoj smo situaciji, ali očekujem pobedu

 

Trener fudbalera Crvene zvezde Robert Prosinečki kazao je danas da se njegova ekipa nalazi u teškoj situaciji zbog velikog broja povređenih igrača, ali da očekuje pobedu u četvrtfinalu Kupa Srbije protiv Smedereva.

-Sutra će igrati samo oni koji su zdravi i verujem da će dati maksimum za pobedu. Smederevo nije za odbacivanje, ali očekujem prolaz dalje – rekao je Prosinečki novinarima na stadionu Zvezde.

Povezana vest:  Montolivo: Ne žalim zbog prelaska u Milan

On je istakao da još ne želi da priča o „večitom“ derbiju sa Partizanom, koji se igra u subotu u 13. kolu Super lige.

-Moramo da razmišljamo samo o Smederevu. O derbiju ćemo pričati tek posle sutrašnje utakmice. Pred Ren se pričalo unapred, pa smo odigrali loše – rekao je Prosinečki.

Trener Zvezde je dodao da ne želi utakmicu „kao sa Banatom“ u prošlom kolu Kupa, kada je njegov tim došao do pobede golom iz penala u sudijskoj nadoknadi. On je naveo da ne očekuje grubu igru fudbalera Smedereva, za koje nastupa veliki broj bivših igrača Patizana.

Povezana vest:  Montela: Smučila mi se ova situacija oko Ljajića

-Sigurno će oni igrati čvrsto, na kontru i polukontru. Da li će to biti grubo, zavisi od sudije. Ne verujem da će Smederevo da dođe na ‘Marakanu’ i ‘prebije’ nas – kazao je Prosinečki.

Po njegovim rečima, Uroš Ćosić i Brazilac Kadu propustiće sutrašnju utakmicu, dok će Darko Lazović konkurisati za startnu postavu. Za duele sa Smederevom i Partizanom neizvesni su još nastupi Milana Vilotića, Nenada Kovačevića, Stevana Reljića i Lija Adija.

Povezana vest:  Bekam pre odlaska u SAD častio igrače Totenhema

Utakmica četvrtfinala Kupa Srbije između Zvezde i Smedereva počeće u 18.00.