aleksandar_stanojevic_ofk_par_kup

LAV KUP SRBIJE

Stanojević zadovoljan plasmanom u polufinale

 

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević je danas ocenio da je njegova ekipa zasluženo pobedila na teškom gostovanju protiv OFK-a u četvrtfinalu Kupa Srbije.

-Mislim da smo zasluženo pobedili na teškom gostovanju. Nije bilo lako ali iz prve šanse smo postigli gol pa nam je bilo lakše da utakmicu privedemo kraju – rekao je posle meča trener Partizana.

Na pitanje novinara da li se igrom na meču Lamine Dijara „preporučio“ za nastup na derbiju, Stanojević je rekao da ima još tri dana da odluči.

Povezana vest:  Benitez: Oni koji kritikuju Toresa ne poznaju fudbal

-Dijara je dostra dobro igrao, hteli smo sa njm da dobijemo nešto drugačije i tako je i bilo. Imamo tri dana do derbija i videćemo da li će biti u konkurenciji – kazao je trener Partizana.

On je istakao da je na teren poslao 11 najboljih igrača koje je u tom trenutku imao.

-Nismo mnogo kalkulisali, odmarao sam samo Lazara Markovića a ostale sam rotirakao što to radim neko vreme – rekao je Stanojević.

Povezana vest:  EURO 2012, Španija ili Italija, nema favorita u finalu EP

Trener OFK Beograda Dejan Đurđević rekao je da je na poraz njegove ekipe uticao rano primljeni pogodak.

-Kada izađete puni želje i energije na teren protv Partizana i u prvih pet minuta primite gol, svi planovi se menjaju – Đurđević.

Trener OFK-A je kazao da je u poslednjim trenutcima prvog i drugog poluvremena ekipa partizana već bila „mislima“ u derbiju.

Povezana vest:  Platini se žalio Sudu za sportsku arbitražu na suspenziju

-Oni su poslednjih pet minuta u oba dela meča igrali opuštenije jer su već mislima bili u derbiju ali bolji i kvalitetniji tim ide dalje – ocenio je trener OFK Beograda.

Đurđević je ocenio da su od njegovih fudbalera samo Nemanja Nikolić, Ivan Kecojević i Marko Petković odigrali dobro, a da su ostali podbacili.