bakljada

Marakanu zatvaraju, Partizanu novčana kazna

 

Velika je verovatnoća da je večiti 141. derbi poslednja utakmica ovog dela sezone koji su igrači Crvene zvezde igrali pred publikom. Naime, delegat utakmice sigurno je zabeležio niz propusta kako u organizaciji večitog derbija, tako i u ponašanju navijača, pa beogradski mediji tvrde da će Crvena zvezda sigurno biti kažnjena suspenzijom stadiona.

Povezana vest:  Kin za trofej LA Galaksija, Donovan sa titulom u penziju

Početak utakmice na Marakani kasnio je više od pet minuta zbog magle koju su navijači Zvezde napravili bakljadom i vatrometom. Navijači sa severne tribine su tokom zagrevanja vatrenim projektilima gađali igrače Partizana, a najgore je prošao golman Vladimir Stojković. Zatim su i na poluvremenu, kada je nastao i metež među igračima ispred tunela, gađali protivničke fudbalere. Podsećanja radi, Zvezda je samo ove sezone zbog kazni već platila 760.000 dinara.

Povezana vest:  Jovičić: Partizan nije predmet istrage protiv Đurića

Oštra kazna sigurno očekuje i Partizan. Navijači sa južne tribine su pre početka meča gađali bakljama vie navijačkih grupa okupljenih pod imenom „Zabranjeni“ na istoku.

Navijači Partizana su u šestom minutu utakmice izazvali i prekid pošto su jednom bačenom bakljom uspeli da naprave požar ispod južne tribine.  Ako se doda da su igrači Partizana po završetku meča ponovo zajedno sa navijačima pevali uvredljive pesme na račun protivnika, nema sumnje da će Disciplinska komisija FSS imati pune ruke posla i kada su crno-beli u pitanju.

Povezana vest:  FIAT GENERALNI SPONZOR ITALIJANSKE FUDBALSKE REPREZENTACIJE, Fiat Freemont zvanično vozilo Azura

PHOTO: ataimages.rs