dimna

141. DERBI, DAN POSLE

Nikolovski: Situacija u Zvezda normalna!

 

Portparol Crvene zvezde Marko Nikolovski kazao je danas da je situacija u tom fudbalskom klubu „normalna“, iako je „svima tessko pao poraz“ od Partizana sa 2:0 u 141. „večitom“ derbiju.

-Situacija u klubu je normalna, mada nam je svima tessko pao poraz u utakmici u kojoj smo imali penal. Pobede i porazi su sastavni deo sporta i učinićemo sve da zajedno sa trenerom (Robertom) Prosinečkim izađemo jači iz ove situacije – rekao je Nikolovski.

Povezana vest:  Grujić na pozajmici u Kardifu

Zvezda posle jučerassnjeg poraza od Partizana u utakmici 13. kola Super lige zaostaje sedam bodova za „večitim“ rivalom, a pojedini beogradski mediji danas su preneli da će predsednik Vladan Lukić podneti ostavku na Skupsstini kluba u decembru.

-Nije zakazana sednica bilo kog organa kluba posle sinoćnje utakmice – demantovao je Nikolovski.

On, međutim, nije negirao da je dosslo do kosskanja među fudbalerima Zvezde. Nezvanično, po zavrssetku utakmice sukobili su se Kolumbijac Kristijan Borha i Milan Vilotić.

Povezana vest:  Partizan najveći proizvođač fudbalera u Evropi

-Nije bilo nikakvog fizičkog obračuna među igračima. Bili su pod tenzijom zbog poraza, u takvim situacijama svi reaguju afektno, ali se nissta nije desilo ssto izlazi iz okvira sporta i ssto se ne dessava u drugim timovima nakon poraza – kazao je portparol crveno-belih.

Nikolovski je potvrdio da je sinoć dosslo do sastanka između predstavnika navijača Zvezde – „Delija“ i predsednika Vladana Lukića, ali je kazao da nije bilo „nikakvog nasilnog upada“.

Povezana vest:  Sutra se igraju utakmice šesnaestine finala Kupa Srbije

-Razgovarali su o utakmici i narednom periodu u klubu. To je normalna komunikacija koju klub ima sa navijačima – dodao je on.