FSS_logoFSS uputio telegram saučešća povodom smrti Spida

Čelnici Fudbalskog saveza Srbije (FSS) uputili su danas telegram saučešća kolegama u Velsu i porodici Spid, povodom smrti selektora te zemlje Gerija Spida.
-Vest o tragičnom događaju veoma je potresla sve nas u FSS. Spida pamtimo kao izuzetnog čoveka i kvalitetnog fudbalera, dugogodišnjeg reprezentativca Velsa i selektora nacionalnog tima vaše zemlje, sa kojim smo u prethodnom periodu imali odlične odnose i često razgovarali o predstojećim kvalifikacionim utakmicama – navodi se u telegramu.
Telegram su ispred FSS poptisali generalni sekretar Zoran Laković i predsednik Tomislav Karadžić i uputili ga predsedniku Fudbalskog saveza Velsa Filu Pričardu.
Bivši fudbaler i selektor Velsa Geri Spid izvršio je jutros u 42. godini života samoubistvo u svojoj kući na severozapadu Engleske. Tokom karijere igrao je za Lids, Everton, Njukasl, Bolton i Šefild, a na mestu selektora postavljen je u decembru 2010. godine.
Reprezentancija Srbije će u predstojećim kvalifikacijama za odlazak na Svetsko prvenstvo 2014. godine igrati u grupi sa Velsom.
Povezana vest:  Rezultati četvrtog kola, strelci i tabela Super lige