milos_krasic_2

Direktor Juventusa veruje u Krasića

 

Generalni direktor Juventusa Bepe Marota rekao je danas da je srpski fudbaler Miloš Krasić važan igrač za taj klub i da će dobiti šansu da igra u nastavku sezone.

-Velika je konkurencija za svako mesto u timu. Pošto ne igramo u Evropi ove sezone ne mogu svi odmah da dobiju šansu. Krasić je i dalje važan igrač za Juventus. Ostalo je još mnogo da se igra u prvenstvu i pre ili kasnije, Krasić će dobiti priliku da igra – rekao je Marota italijanskim medijima.

Povezana vest:  Bez pobednika u duelu Arsenala i Mančester sitija

Juventus je sinoć u zaostaloj utakmici Serije A odigrao 3:3 protiv domaćeg Napolija, a Krasić je ceo meč odgledao sa klupe torinskih crno-belih. Ove sezona trener Antonio Konte nije pružao Krasiću mnogo šansi da igra, što je u jednom trenutku pokrenulo spekulacije o odlasku srpskog igrača iz Torina.

Prema tvrdnjama italijanskih medija, za Krasića su interesovanje do sada pokazali Čelsi, Mančester Siti, Sevilja i Borusija Dortmund.  Srpski fudbaler u Juventus je došao iz ruskog CSKA u leto 2010, a do danas je za italijanski tim odigrao 47 utakmica i postigao 10 golova.

Povezana vest:  Venger: Ramzi najmanje mesec dana van terena