villas_boas_celsi

Viljaš Boaš: Čelsi može da se bori za titulu

 

Fudbaleri Čelsija trenutno zaostaju čak 10 bodova za vodećim Mančester Sitijem u Premijer ligi, ali menadžer „plavaca“ Andre Viljaš Boaš veruje da njegov tim dobrim rezultatima u decembru može da se vrati u trku za titulu šampiona. Pored loših igara u Premijer ligi, Čelsi je juče izgubio od Liverpula sa 2:0 u četvrtfinalu engleskog Liga kupa, a londonski tim će i u Ligi šampiona morati u poslednjem kolu da juri prolaz u osminu finala.

Povezana vest:  Selektor Paragvaja podneo ostavku

-Naše šanse za šampionsku trku u Premijer ligi biće veće ako uspemo sledećeg meseca da ostvarimo dobre rezultate. Tada igramo protiv rivala iz vrha i mnogo toga može da bude jasnije posle tih utakmica – rekao je Viljaš Boaš engleskim medijima.

Čelsi je trenutno peti na tabeli, a u narednih mesec dana predstoje mu mečevi sa Njukaslom, Mančester Sitijem i Totenhemom. Pored toga, „plavce“ očekuje i meč sa Valensijom u LŠ.

Povezana vest:  Gillette ne želi više da plaća Anriju za reklame

-Što se tiče LŠ, tu je situacija biti ili ne biti za nas. Moramo da poboljšamo igru, pokažemo veću želju i dođemo do važne pobede – kazao je portugalski stručnjak.

Viljaš Boaš je dodao da oseća pritisak, ali da je to normalno za veliki klub kao što je Čelsi.

-Uvek postoji pritisak, pogotovo kada igramo kod kuće. Potrebna nam je podrška sa tribina, jer samo tako možemo da napravimo dobru atmosferu u timu. Ove sezone možda čak igramo bolje u gostima nego kod kuće – zaključio je on.

Povezana vest:  Preokret Slobode, Nišlije ubeđive protiv BSK-a