tomislav_karadzic__pazova

FSS u februaru odlučuje o izborima, o selektoru nakon toga

 

Fudbalski savez Srbije (FSS) u februaru sledeće godine doneće odluku o datumu raspisivanja izbora, a do tada se neće raspravljati o novom selektoru nacionalne reprezentacije, zaključio je danas Izvršni odbor FSS na sednici u Kući fudbala.

-Izbori mogu da budu odmah, ali regioni žele da se oni održe što kasnije kako bi mogli da lobiraju. Do tada neće biti razgovora o selektoru. Novog selektora biraće novo rukovodstvo saveza – rekao je predsednik FSS Tomislav Karadžić novinarima u Staroj Pazovi.

Povezana vest:  Petković zbog povrede pauzira najmanje šest meseci

Skupština FSS, koja po statutu te organizacije ima pravo da raspiše izbore, sastaće se početkom februara 2012. godine. Karadžić je potvrdio da se sreo sa Sinišom Mihajlovićem, ali još prošlog leta nakon Mundijala u Južnoj Africi.

Prema rečima predsednika FSS, Mihajlović je još do juna pod ugovorom sa Fiorentinom.

-Nema potrebe da se žuri. Novo rukovodstvo će imati vremena da razmisli da li je on pravi čovek za selektora. Mihajlović mi je rekao da misli da bi mogao da obavlja taj posao – kazao je Karadžić.

Povezana vest:  Keiroš uveren u bolje dane za Kristijana Ronalda

Prvi čovek fudbalske organizacije naveo je da je na današnjem Izvršnom odboru bilo reči i o nasilju na stadionima.

-Stanje se pogoršava, a očigledno je da neko ne radi svoj posao – dodao je Karadžić.

On je ponovio i da će pokušati da ubedi Dejana Stankovića i Nemanju Vidića da promene odluke o povlačenju iz državne reprezentacije.

Povezana vest:  Nikolić: Ostajem u Vojvodini do isteka ugovora