vladan_lukic_kzn (2)

JELEN SUPER LIGA

Lukić: Zvezda mora bolje da igra
 
Predsednik fudbalskog kluba Crvena zvezda Vladan Lukić rekao je posle današnje pobede u gostima protiv Rada sa 2:1 da ekipa trenera Roberta Prosinečkog mora da igra bolje I da su „najveći problem“ česte oscilacije u igri.
-Zadovoljan sam pobedom, ali Zvezda mora bolje da igra. Drugo poluvreme je imalo smisla i igrači zaslužuju pohvale za taj period utakmice. Zvezda, međutim, ne sme sebi da dozvoli da ima isključenje iz igre tokom meča. Najveći problim definitivno su te oscilacije u igri –  rekao je Lukić novinarima posle utakmice 14. kola Super lige Srbije.
Crveno-beli su do tri boda protiv Rada došli golom Andrije Kaluđerovića u trećem minutu sudijske nadoknade meča. Prethodno je Rad poveo u 40. minutu, preko Ivana Rogača, a izjednačio je Evandro u 59.
Navijači Zvezde na početku drugog poluvremena imali su koreografiju posvećenu bivšem predsedniku i legendi kluba Draganu Džajiću, čime su istakli da podržavaju njegov povratak na neku od klupskih funkcija, kao što se proteklih dana pisalo u medijima.
Na pitanje novinara da li su se stekli uslovi za povratak Džajića u klub, Lukić je kazao da misli da jesu.
Povezana vest:  SP BRAZIL 2014, Merkel optimista uoči finala SP