andrija_kaludjerovic_rad_cz

JELEN SUPER LIGA

Kaluđerović: Imao sam osećaj da ću dati gol
 
Fudbaler Crvene zvezde Andrija Kaluđerović izjavio je danas da je osećao da će protiv Rada dati pobedonosni gola za svoj tim.
-Imao sam osećaj da mogu da donesem pobedu i na sreću tako je i bilo. Utrčao sam prilikom centaršuta ispred protivničkog igrača i skrenuo loptu u gol spoljnim delom kopačke – rekao je Kaluđerović.
Napadač Zvezde je golom u 93. minutu doneo pobedu Crvenoj zvezdi od 2:1, a malo je nedostajalo da zbog bolesti propusti današnju utakmicu.
Kaluđerović je uoči meča imao povišenu teperaturu i osetio mučninu, ali je na svoje insistiranje uvršten među rezervne igrače.
-Povraćao sam po dolasku na stadion. Bilo je planirano da počnem utakmicu, ali nisam mogao zbog bolesti. Osećao sam se veoma loše, pa sam u igru ušao bez zagrevanja, jer nisam imao snage – otkriva Kaluđerović.
Prvotimac Srđan Mijailović rekao je da je njegov tim, za razliku od prethodnih duela, sada imao sreće.
-Posle teške utakmice u prošlom kolu, imali smo imperativ pobede, zbog čega smo u prvom poluvremenu odigrali ispod očekivanja. U nastavku smo krenuli na sve ili ništa, izjednačili, a onda u poslednjim sekundama stigli do preokreta – rekao je Mijailović.
PHOTO: ataimages.rs 
Povezana vest:  Rumunski golman Pantilimon u Mančester sitiju