beckam_adidas_dizajner

PSŽ pronašao školu za Bekamovu decu
 
Vlasnici Pari Sen Žermena pronašli su školu koju bi pohađala deca engleskog fudbalera Dejvida Bekama ukoliko odluči da potpiše ugovor za tim iz francuske prestonice, preneli su danas lokalni mediji.
PSŽ je 17 kilometara od centra grada pronašao britansku školu kao idelno mesto za nastavak školovanja za 12. godišnjeg Bruklina, Romea (devet) i Kruz (šest), dok najmlađe Bekamovo dete Harper ima samo šest meseci.
-Bekamova deca će najverovatnije ići u ovu školu. Novi vlasnici kluba žele da ga dovedu po svaku cenu i čine sve kako bi on i njegova porodica imali sve na raspolaganju – rekla je Katerin Uvard iz firme koja se bavi selidbama.
Prema navodima lista „Parizjen“, PSŽ je već obezbedio dva luksuzna stana za Bekamove, jedan u centru grada i vilu u zapadnom predgrađu Pariza.
Uprkos svim naporima pariskog kluba, Bekam još nije odlučio gde će nastaviti karijeru.
-Dobro je što ponude stižu, pogotovo što imam 36 godina i većina fudbalera bi se u ovim godinama oprostila od fudbala. Razmatram nekoliko opcija, ali još uvek sam član Los Anđeles Galaksija i to se možda neće promeniti – rekao je Bekam.
On je dodao da mu je potrebno još vremena da odluči gde će nastaviti karijeru.
Bekamov petogodišnji ugovor sa američkim klubom ističe 31. decembra.
Povezana vest:  Platini traži od Dačića da suzbije nasilje u fudbalu