ofk_slavlje

Virtuoz sa loptom pocepao protivničku mrežu!
 
Popović je opet strelac, Simić je namestio tri gola, Lukač je opet sačuvao mrežu, ali Amer Osmanagić je definitivno junak utakmice protiv Novog Pazara.
– Dobra utakmica je iza nas, uzeli smo tri boda, nama bitnih, jer su osvojeni na našoj Karaburmi. Dosta smo već izgubili na našem terenu. Na vreme smo postigli golove, smirili i osujetili sve atake gostiju i sprečili svaki mogući preokret. Kasnije i rutinski priveli utakmicu kraju. – reči su veznjaka OFK Beograda
Igra na srednini terena je bila za anale: – Dobro se razumemo, podigli smo nivo igre. Duž celog prvenstva su se igrači priključivali, te Purke, te Simke, te Nikolić. U hodu smo se uigravali, ali stvari su došle na svoje. Kraj prvenstva najavljuje lepe dane na proleće.
– Dva gola su nešto što je nedostajalo mojoj igri, lep je i prijatan osećaj kada se uz dobru igru i par asistencija dodaju pogotci. Sve je bilo kako treba – opisuje Amer osećaj nakon postignutih golova.
– Utakmica sa Slobodom, idemo po bodove. Rasterećeni smo rezultatski, ali možemo i da profitiramo. Uzeli smo bodove Metalcu, otpisali Pazarce. Dobar teren nas očekuje, prilika da se u poslednjem kolu na lep način oprostimo od navijača. U Užicu su mnogi položili oružje, ali naša igra nam daje nadu da se može ostvariti povoljan rezultat. Verujem da ćemo sretni i zadovoljni otići na domor. – jasno je stavio do znanja Amer Osmanagić sa kakvim raspoloženjem se putuje u Užice.
Povezana vest:  Maksimović igrao za Zvezdu kao član Apolona