andrija_kaludjerovic_gol_cz_ofk

JELEN SUPER LIGA
Kaluđerović: Pobeda održava nadu u borbi za titulu
 
Napadač Crvene zvezde Andrija Kaluđerović rekao je danas da jedino o čemu razmisljaju u crveno-belom taboru je pobeda nad Vojvodinom koja održava nadu u borbi za titulu.
-Vojvodina je posle Partizana naš najveći protivnik u ligi. Prazne tribine Marakane ne smeju da nam budu alibi. U poslednjih četiri – pet utakmica sam davao golove Vojvodini i nadam se da ću uspeti da nastavim tu seriju – rekao je Kaluđerović na konferenciji za novinare na Marakani.
Crveno-beli će pred praznim tribinama ugostiti Vojvodinu zbog kazne koju im je izrekla Discipiplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije nakon incidenta u večitom derbiju.
-Vojvodina uvek može da iznenadi. Siguran sam da nam sutra neće biti lako. Sasvim je drugačije kada na raspust odete sa pobedom. Svi smo svesni da moramo da osvojimo tri boda – rekao je trener crveno-belih Robert Prosinečki.
On je dodao da će atmosfera svakako biti drugačija zbog praznih tribina.
-Važno je da ponovimo pristup igri kakav smo imali u drugom poluvremenu prethodnog meča sa Radom. Nakon te utakmice smo dobili dodatno samopouzdanje. Ako budemo pravi, verujem da ćemo iskoristiti njihove mane i zabeležiti pobedu – rekao je Prosinečki i dodao da su svi, osim Kadua, spremni za predstojeći meč.
Utakmica Crvene zvezda – Vojvodina igra se u subotu od 13 sati na Marakani.
Crvena zvezda zastaje za vodećim Partizanom sedam bodova na tabeli.
Povezana vest:  Fiorentina pobedila Torino, gol Ljajića