sindjic 

JELEN SUPER LIGA
OFK Beograd protiv Era za kraj polusezone
 
Ofkovci polusezonu zatvaraju gostovanjem u Užicu protiv domaće Slobode. Na popularnom Begluku nismo gostovali još od 1996. godine kada smo ukrstili koplja sa Slobodom u tadašnjoj I B ligi.
Naši igrači su orni i rešeni da nastave pobednički niz i na ovom teškom gostovanju, a raduje oporavak Gašića, Milenovića i Brkića, dok zbog žutih kartona neće biti kapitena Kecojevića.
Nekako uvek pred gostovanje u Užicu priče se vezuju za Uroša Sindjića. Rođeni Užičanin odigraće prvi put utakmicu na stadionu kraj Đetinje u plavom dresu protiv crno-crvenih. Pored Sinđića i Mladen Popović je branio dres užičke Slobode, a sa druge strane za Beograd su svojevremeno igrali njihov najbolji strelac Filip Kasalica, te veznjak Stojan Filipović, a trener Stamenković je bio naš igrač u dve sezone krajem osamdesetih godina.
– Dolazim u moj kraj, napustio sam ih pre 7 godina, veoma mlad, mada sam uspeo da sakupim 80 utakmica za Užičane. Imam dosta prijatelja i drugova tamo, a imao sam uvek dobar odnos sa navijačima – započinje Sinđa.
-Ekipu Slobode dobro poznajem, Kasalica mi je najbolji drug, ali sreća pa neće igrati. Ima tu dosta dobrih igrača, iskusnih i proverenih, pre svih Marić, Prtenjak i Goločevac, ali ne bih ja puno razmišljao o njima. Vezali smo dve pobede, igra je bila na nivou i u trenucima kada se nije pobedjivalo. Trenutno smo u usponu forme i uz dobru atmosferu idemo da napravimo dobar rezultat  – optimista je Uroš Sindić.
Povezana vest:  PLEJ OF ZA LIGU EVROPE, Spisak putnika za Ren