Danny_Higginbotham_Mathew_Etherington

Totenhem poražen u Stouku

 

Fudbaleri Totenhema izgubili su na gostujućem terenu od ekipe Stouka sa 2:1, u preostaloj današnjoj utakmici 15. kola engleske Premijer lige. Ovim neočekivanim neuspehom klub iz Londona propustio je priliku da se u vrhu tabele približi vodećem mančesterskom dvojcu. Totenhem sa utakmicom manje sada kao trećeplasirani zaostaje sedam bodova za liderom Sitijem, a pet bodova za Junajtedom.

Povezana vest:  Bilić: Iduće sezone neću biti trener Bešiktaša

Stouk je zasluženo došao do šestog trijumfa ove sezone, nakon što je već na poluvremenu stekao sigurnu prednost od 2:0 golovima Eteringtona u 13. i 43. minutu. Gosti su zaigrali angažovanije u nastavku i stvorili više povoljnih prilika, ali su uspeli jedino da ublaže poraz pogotkom Adebajora u 62. minutu iz penala.

Ranije danas Sanderlend je pobedio Blekburn sa 2:1. U preostalom susretu 15. kola sutra se u derbiju sastaju Čelsi i Mančester Siti.

Povezana vest:  ITALIJANSKA LIGA, Rezultati današnjih utakmica petog kola Serije A

Odigrano u subotu: Arsenal – Everton 1:0, Bolton – Aston Vila 1:2, Liverpul – Kvins Park Rendžers 1:0, Mančester Junajted – Vulverhempton 4:1, Norič – Njukasl 4:2, Svonsi – Fulam 2:0, Vest Bromvič Albion – Vigan 1:2.

Tabela: Mančester Siti 38 bodova, Mančester Junajted 36, Totenhem 31, Arsenal 29, Čelsi 28, Liverpul i Njukasl po 26, itd.

Povezana vest:  ARGENTINSKA LIGA, Velez na vrhu tabele