budva 2 januar 2011 041

PRIPREME ZVEZDE

Osam provera za Crvenu Zvezdu, pripreme startuju 10. januara

 

Kompletiran je plan zimskih priprema za Crvenu zvezdu a na program je I osam utakmica. Pripreme za nastavak sezone će se odraditi u Crnoj Gori i Turskoj a cele pripreme su podeljene u dve faze i to prva na crnogorskom primorju od 19. do 29. januara i druga, koja će biti odrađena u turskom letovalištu na Sredozemlju, Antaliji od 1. do 15. Februara. Prozivka igrača predviđena je 10. januara.

Povezana vest:  Vučinić četiri godine u Juventusu

Trener Robert Prosinečki će tokom priprema imati osam prilika da proveri igrače sa kojima će raspolagati za prolećnu trku sa Partizanom. Ekipa iz Ljutice Bogdana će u Crnoj Gori odigrati tri kontrolna susreta, ali još nisu precizirani termini i rivali, dok su poznate sve pojedinosti oko pet prijateljskih susreta u Turskoj.

Prvi protivnik Zvezde biće švajcarski drugoligaš Vintertur (2. februar), zatim sledi učešće na turniru „Kalista“ (od 4. do 7. februara), gde će u polufinalu igrati protiv slovačke ekipe Žiline, dok drugi polufinalni par čine Kluž i Liteks.

Povezana vest:  Smoling: Igranje sa Vidićem je neprocenjivo iskustvo

Sledi četiri dana pauze pa duel sa kineskim Điangsuom, za koji nastupa nekadašnji napadač crveno-belih, Aleksandar Jevtić, a sa klupe ga vodi srpski stručnjak Dragomir Okuka. Poslednja porvera planirana je za 14. februar, kada će Zvezda odmeriti snage sa Dinamom iz Bukurešta.