neymar-santos 

Nejmar: Barselonu je nemoguće zaustaviti
 
Talentovani fudbaler Santosa Nejmar izjavio je posle poraza od Barselone od 4:0 u finalu Svetskog klupskog prvenstva u Japanu da je španski tim nemoguće zaustaviti.
-Barselonu je nemoguće zaustaviti. Oni su najbolji tim na svetu, imaju fantastične fudbalere i zaslužili su da pobede. Održali su nam važnu lekciju danas – rekao je Nejmar.
Fudbaleri Barselone osvojili su po drugi put u istoriji titulu planetarnog prvaka pošto su u finalu savldali Santos sa 4:0 (3:0).
-Mislim da smo uprkos ubedljivom porazu, pokazali potencijal i nadam se da ćemo se jednog dana vratiti i osvojiti ovaj turnir. Santos je drugi najbolji tim na svetu i to je veliki uspeh za nas – rekao je Nejmar.
Kapiten Barselone Karlos Pujol pobedu je posvetio španskom napadaču Davidu Vilji, koji je slomio nogu u polufinalnom meču protvi katarskog Al Sada.
-Možda je izgledalo da smo lako stigli do pobede, ali nije bilo tako. Prvi gol nam je znatno olakšao posao. Nikada nismo sumnjali u naše kvalitete i držali smo protivničke napadače pod kontrolom – rekao je Pujol.
Barselona je prvi klub kojem je pošlo za rukom da po drugi put osvoji Svetsko klupsko prvenstvo, pošto je to već učinila 2009. godine kada je u finalu u Abu Dabiju savladala Estudijantes sa 2:1.
Povezana vest:  Trener Bordoa - Žilo: Promena trenera u Zvezdi je mač sa dve oštrice