zdravko_mamic_dinamo

Neeprimereno ponašanje Mamića na HRT-u
 
Izvršni potpredsednik hrvatskog fudbalskog prvaka Dinama Zdravko Mamić zapanjio je danas domaću javnost neprimerenim ponašanjem prilikom gostovanja na nacionalnoj televiziji.
Kontroverzni biznismen je u popularnoj emisiji „Nedeljom u dva“ autora Aleksandra Stankovića komentarisao stanje u hrvatskom fudbalu, ali se „isticao“ neprikladnim rečnikom, posebno prilikom demantovanja da se bavi malverzacijama i optužbi da klub vodi iz koristoljublja.
-Podvala i laž je da Dinamo ne plaća porez. Klub i ja poštujemo zakone i to je najtransparentniji klub u Evropi. Poštovaćemo zakone ako se promene, a ja bih bio najsrećniji da po mom izlasku iz studija dođe grupa stranih investitora i preuzme Dinamo. Fama je da grad Zagreb izdašno finansira Dinamo i grupa ludaka i huligana pokušava da na sruši, a vi od njih pravite heroje – izjavio je, između ostalog, Mamić.
Na primedbu novinara da je sporan transfer reprezentativca Eduarda, Mamić je reagovao tvrdeći da se tom prilikom nije obogatio nego „zamalo bankrotirao“, a razjareno je pokušao da objasni sinovljevu menadžersku licencu.
-Nisam u sukobu interesa što se tiče mog sina koji je menadžer i odgovorno tvrdim da sa Dinamom nije napravio nijedan posao. Vi ste Stankoviću monstrum koji manipuliše. Ne mogu da verujem kakav ste vi vajni Hrvat -rekao je Mamić i potom vulgarnim rečima prokomentarisao optužbe na svoj račun.
-Tako govorim da bi me razumela moja publika, moja vojska obožavatelja – poručio je prvi čovek Dinama.
Povezana vest:  Propao transfer De Hee u Real Madrid