Nenad-Milijas

Milijaš asistent u remiju Vulverhemtpona i Noriča

 

Reprezentativac Srbije Nenad Milijaš bio je asistent kod drugog kola Vulverhemptona u remiju tog tima sa gostujućim Noričem, u utakmici 17. kola engleske Premijer lige. Meč je završen rezultatom 2:2, iako su gosti dva puta vodili.

Strelci za Norič bili su Endrju Surman u 12. i Sajmon Džekson u 76. minutu, dok su pogotke za Vulverhempton postigli Silvan Ibenks Blejk u 37. i Ronald Zubar u 82. minutu, posle centaršuta Milijaša iz kornera.

Povezana vest:  Vojvodina protiv Spartaka, OFK sa Jagodinom

U sudijskoj nadoknadi utakmice domaći tim uspeo je da postigne još jedan pogodak, ali je on poništen zbog ofsajd pozicije u kojoj se prethodno našao Stiven Flečer. Posle toga šanse su imali Adam Hejmil, čiji je udarac glavom odbranio golman Noriča Džon Rudi, i Nenad Milijaš, koji je snažno šutirao sa distance, ali pored gola.

Povezana vest:  Zvezdan Terzić novi predsednik Zajednice Super lige

Vulverhempton je sa osvojenim bodom pretekao Sanderlend, koji ima meč manje, i sada je 16. na tabeli Premijer lige, dok je Norič ostao na devetoj poziciji. U duelu dva tima sa začelja tabele, Bolton je u gostima pobedio Blekburn sa 2:1 i prepustio mu poslednje mesto.

Reprezentativac Srbije Radosav Petrović nije ulazio u igru za domaći tim. Ostale utakmice 17. kola igraće se sutra, a u četvrtak je gradski derbi Londona između Totenhema i Čelsija.

Povezana vest:  Astronomske cene avionskih karata tokom Mundijala