mladen_krstajic_civil_1 

Navijači Partizana grafitima podržali Krstajića
 
Navijači fudbalskog kluba Partizan grafitima, koje su u noći između petka i subote ispisali na stadionu u Humskoj, podržali su sportskog direktora Mladena Krstajića u sukobu sa predsednikom kluba Draganom Ðurićem.
“Mladene, izdrži do pobede“, „Mladene, uvek si bio borac, izdrži i sada“, „Jedan je Mladen Krstajić“ ispisano je na tribini gde se nalaze službene prostorije kluba i ispod severne tribine u Humskoj ulici.
Do sukoba između Krstajića i Ðurića došlo je jer je predsednik crno-belih za neuspeh u kvalifikacijama za Ligu šampiona okrivio sportski sektor na čijem čelu su Krstajić i trener Aleksandar Stanojević.
Krstajić je uzvratio žestoka, optužio predsednika da je na sebe preuzeo sve funkcije u klubu i javno upitao gde je 15 miliona evra koji su zarađeni od prošlogodišnjeg plasmana u Ligu šampiona.
Za ponedeljak je zakazana sednica Upravnog odbora, na kojoj će verovatno biti postavljeno pitanje poverenja Krstajiću, pa je gotovo izvesno da u Partizanu sledi svojevrsni referendum. To najverovatnije znači da će jedan od njih dvojice morati da napusti klub.
Partizan posle jesenjeg dela šampionata zauzima prvo mesto na tabeli sa čak deset bodova više od večitog rivala Crvene zvezde.
Povezana vest:  Real Madrid solidaran sa narodima Srbije, BiH i Hrvatske