aleksandar_stanojevic_ofk_par_kup

Stanojević: Ako ode Krstajić, idem i ja
 
Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević izjavio je danas da će ukoliko Upravni odbor smeni sportskog direktora Mladena Krstajića zbog sukoba sa predsednikom Draganom Ðurićem i on napustiti klub.
-Potpuno sam uz Krstajića! Mi sve radimo samo u interesu kluba, dok svi ostali nastupaju u ličnom interesu i radi lične promocije! Tu se i razlikujemo, jer je nama Partizan iznad svega – poručio je Stanojević za pisane medije sa Maldiva, gde se trenutno nalazi na odmoru.
Trener crno-belih priznao je da su ga zvali pojedini članovi UO i nudili novi ugovor samo da ostane u klubu.
-Istina je da su me zvali članovi UO u nameri da me zadrže i nagovestili mi da će Krstajić biti smenjen… Ja sam im samo rekao: Ako oterate Krleta, idem i ja! Mislim da su sve shvatili. Ne pravimo kompromise i nemamo druge interese, naš jedini interes je uspeh Partizana – rekao je Stanojević.
Do sukoba između Krstajica i Ðurića došlo je zbog izjave predsednika da je sportski sektor kluba kriv za neuspeh u kvalfikacijama za Ligu šampiona.
Jutros su navijači grafitima na stadionu Partizana dali podršku Krstajiću, o čijoj sudbini će u ponedeljak raspravljati Upravni odbor kluba.
Povezana vest:  Brazilski reprezentativac Fred suspendovan zbog dopinga