albert_nadj

Nađu šira ovlašćenja u Partizanu, smenjen i Bjeković

 

Upravni odbor Fudbalskog kluba Partizan odredio je danas Alberta Nađa da koordinira rad komisije o svim sportskim pitanjima, dok je Nenada Bjekovića razrešio dužnosti svetnika predsednika kluba. U saopštenju izdatom posle sednice UO navodi se da su neosnovane optužbe koje je u sredu izneo smenjeni sportski direktor Mladen Krstajić.

Povezana vest:  Volkovu tri utakmice suspenzije

Konstatovano je da su ponovljene neargumentovane primedbe na rad UO i predsednika kluba i zaključeno da bi svaka dalja polemika u javnosti bila daleko ispod reputacije i renomea FK Partizan.

UO aktuelnog državnog prvaka razmatrao je radnu verziju nacrta Statuta i uz date sugestije ovlastio radnu grupu i nadležne službe da izradi konačnu verziju do polovine januara, obzirom da će se isti usvojiti do polovine februara.

Povezana vest:  Euzebio izašao iz bolnice

-UO će obezbediti sprovođenje aktivnosti dugoročne politike kluba i ostvarenje takmičarskih ciljeva. Svi pokušaji da se poremeti rad kluba, ugrozi njegova stabinost i izazovu takmičarski neuspesi biće sprečeni i verujemo prepoznati i osuđeni od strane javnosti i navijača – poručuje se u saopštenju FK Partizan.