vejn_runi_man_jun_vs_ocelul

Vejn Runi zbog izlaska ostao bez nedeljne plate: Kažnjen sa 200.000 funti

 

Vejn Runi, kažnjen je sa 200.000 funti zbog izlaska do ranih jutarnjih sati. Osim njega cenu za provod su platili, kao kartu za diskoteku, Džoni Evans i Daron Gibson, piše Daily Mail.

Engleski reprezentativac odlučio je da posle Božića dodatno proslavi sustizanje Mančester Sitija na tabeli, ali je preterao. Runi se, prema rečima izvora bliskom celom slučaju, pojavio dan nakon izlaska na treningu vidno umoran i neraspoložen za rad što je jako razljutilo menadžera Aleksa Fergusona.

Povezana vest:  Bin Hamam će propustiti sastanak KONKAKAF-a u Majamiju

Kazna za udarnu iglu Mančester junajteda bila je neuvrštavanje u ekipu za susret protiv Blekburna (poraz 3:2) na Staru godinu, ali i oduzimanje jedne nedeljne plate koja, u njegovom slučaju, iznosi 200.000 funti. I druga dvojica igrača kažnjena su oduzimanjem nedeljne plate.

Ipak, ovaj „incident“ neće imati dugotrajan uticaj, čini se, na odnos Fergusona i Runija samo zato jer je menadžer Crvenih đavola, uz 11 povređenih igrača, jednostavno ne može priuštiti izostavljanje ključnih figura iz tima. Tako bi Runi trebao da se nađe u ekipi koja u sredu igra protiv Njukastla. Osim njega u tim bi trebalo da se vratie i Rajan Gigs kao i Rio Ferdinand.

Povezana vest:  Milojević: Nadam se da će i ovu generaciju pamtiti po lepom