dragan_djuric_skupstina_logo

Dragan Đurić: Stanojević je i dalje trener Partizana!

 

Tim iz Humske 1 sezonu je završio na prvoj poziciji u domaćem takmičenju sa 10 poena predonosti u odnosu na Crvenu zvezdu ali je posle prvog dela Šampionata pokrenuta lavina u kojoj je Mladen Krstajić, doskorašnji igrač Partizana i sportski direktor kluba suspendovan (čitaj dobio otkaz). Posle brojnih izjava I sastanaka upravnog odbora kluba kao i najave da će se sa Krstajićem solidarisati i Aleksandar Stanojević javnosti se obratio i prvi čovek crno belih Dragan Đurić.

Povezana vest:  Ekip: PSŽ šampion Francuske

Predsednik Partizana Đurić tvrdi da i dalje računa na dosadašnjeg trenera Aleksandra Stanojevića, iako je bivši trener crno belih i selektor Bugarske Lotar Mateus u ponedeljak stigao u Beograd. Stanojević se još uvek nalazi na zasluženom odmoru na Maldivima, odakle je trebalo da se vrati odmah nakon Nove godine, ali je produžio odmor još nedelju dana.

Povezana vest:  Mihajlović: Nismo najbolji na svetu, ali možemo u Brazil

– Partizan još ima trenera – bile su prve reči Đurić koji je nastavio:

– Ne bih da govorim o Mateusu ili bilo kom drugom treneru. To su sve neosnovane informacije koje se poturaju iz raznih razloga. Sada svi imaju kandidate i guraju svoje opcije koje im najviše odgovaraju, ali mi i dalje imamo trenera

Povezana vest:  Jagodina počela pripreme

Stanojević je sa Maldiva najavio da se neće vraćati na klupu Partizana, ali u Humskoj ne haju za takve vesti.

– Postoje službe u klubu koje su zadužene za razgovor sa Stanojevićem. On se još nije vratio sa odmora, njegovu ostavku nismo dobili, tako da su bez osnova priče da već tražimo novog trenera – veli Đurić.