mladen_krstajic_civil_1 

Krstajić pozvao Stanojevića i Rašovića da ostanu
 
Smenjeni direktor fudbalskog kluba Partizan Mladen Krstajić danas je javno pozvao trenera Aleksandra
Stanojevića i šefa struke u klupskoj filijali Teleoptik Vuka Rašovića da ostanu na svojim pozicijama.
-Oni treba da nastave tamo gde su stali i da igrače koji ih podržavaju i žele da rade sa njima vode do nove titule. Samo tako oni mogu iskreno da pomognu klubu, jer svi mi treba da radimo u interesu Partizana. Tako će pokazati ljubav prema svom klubu u ovom delikatnom trenutku – navodi Krstajić u pisanoj izjavi dostavljenoj medijima.
Uoči Nove godine Krstajić je smenjen sa funkcije sportskog direktora zbog kršenja discipline i neispunjavanja radnih obaveza. Nakon toga odlazak su najavili Stanojević i Rašović u znak podrške Krstajiću.
-Nažalost, predsednik i uprava su još tu. Znam da bi oni bili najsrećniji da vide leđa i Saletu i Vuku sada. To je istina, jer oni ne žele dobro klubu. Žele da oteraju svu decu Partizana – istakao je Krstajić.
Bivši sportski direktor podsetio je i da uprava predvođena predsednikom Draganom Ðurićem još nije zakazalu Skupštinu kluba, iako bi crno-beli uskoro trebalo da počnu pripreme za drugi deo sezone.
-Bilo bi lepo da sada navijači čuju i predsednika. Ali, ne verujem da će ih usrećiti i obavestiti da odlazi, već će opet poturiti nekog od svojih poslušnika iz UO da se oglasi. A, posle će se kao i uvek skrivati iza tuđih reči i ograđivati od istih – dodao je Krstajić.
Fudbaleri Partizana jesenji deo šampionata Srbije završili su na prvom mestu sa 10 bodova više od Crvene zvezde.
Povezana vest:  Subotić: Srećan sam kao dete koje ide u Diznilend