Mesi: Ostaću u Barseloni dok im ne dosadim
Fudbaler Barselone Argentinac Lionel Mesi izjavio je danas da bi voleo da karijeru završi u slavnom klubu iz Katalonije.
-Nalazim se u najboljem klubu na svetu i znam da nigde ne bih bio ispunjen kao u Barseloni. Nadam se da ću ovde ostati što duže, dok im ne dosadim, a nadam se da se to nikada neće dogoditi – rekao je Mesi.
On je dodao da se u Barseloni izgradio ne samo kao fudbaler, već i kao čovek i da velike zasluge za to ima trener Pep Gvardiola.
-Niko nas ne razume kao Gvardiola. Bio je vrhunski fudbaler i mislim da je to potrebno da bi neko kasnije postao odličan trener. On je sjajan motivator, svi se osećamo prijatno u njegovom društvu i dok nas vodi na utakmic – rekao je Mesi.
Mesi nije želo da kaže ko je najbolji fudbaler svih vremena, ali je istakao respekt prema velikanima kao što su Di Stefano, Maradona, Pele.
-Nikako ne želim da pričam o sebi. Imam 24 godine i mogu slobodno da kažem da sam još na početku. O mojoj karijeri se može govoriti kada završim s fudbalom – zaključio je Mesi.
Povezana vest:  Udineze na pragu Lige šampiona