aleksandar_stanojevic_stadion_januar_2012 (1)
Navijači podržavaju Stanojevića,stadion zaključan

Nekoliko stotina navijača Partizana okupilo se danas na severnoj strani stadiona da podrži smenjenog trenera Aleksandra Stanojevića, ali je uprava najavila da neće dozvoliti da se održi konferencija za novinare mladog stručnjaka.
Između 800 i 1.000 navijača okupilo se na severnoj strani stadiona noseći transparente i pevajući pesme. Na najvećem je pisalo „Podrška Stanojeviću – Avram, go home“, koji se odnosi na novog trenera crno-belih Avrama Granta.
Niko od brojnih izveštača nije video Stanojevića, koji je najavio da će se obratiti medijima u 14.00. Ulaz u prostorije kluba na severnoj strani stadiona je zaključan, a iz uprave je rečeno da neće dozvoliti bivšem treneru da održi konferenciju za novinare ni u restoranu na istočnoj tribini.
Stanojević je juče smenjen zbog ranijih izjava javnosti, a uprava je objavila da će vođenje prvog tima preuzeti Grant. Ranije je smenjen i sportski direktor Mladen Krstajić.
Osim transparenata i pesama, okupljeni navijači i na druge načine iskazuju nezadovoljstvo upravom, pa su tako doneli i burek za potpredsednika Mileta Jovičića, koji je ranije izjavio da na račun Partizana „nije ni burek pojeo“.

Povezana vest:  LIGA ŠAMPIONA, Žozep Gvardiola: Veliki deo nedelje ćemo se mentalno pripremati za Mančester

PHOTO: ataimages.rs